Historia firmy Lucky Fish

Planowane uruchomienie nowego zakładu przetwórstwa rybnego w Chrzanowie w oparciu i najwyższe z możliwych globalne normy jakości: IFS (International Food Standard) oraz BRC (British Retail Consortium).

Rok 2017

Rok 2016

Podpisanie jako jedyna firma w Polsce umowy handlowej na wyłączność z Royal Greenland Seafood - światowego lidera w przetwórstwie ryb mrożonych oraz owoców morza.

Nawiązanie współpracy z firmą PANIX. Zakład Przetwórstwa Rybnego PANIX działa na rynku od 1992 roku i zajmuje się produkcją, sprzedażą i dostawą przetworów rybnych: ryb wędzonych, solonych, marynowanych, smażonych, sałatek rybnych.

Rok 2014

Rok 2013

Uruchomienie zakładu produkcyjnego w Krakowie i rozpoczęcie produkcji świeżego sushi (do produkcji sushi używamy najlepszych z możliwych składników: włoski okrągły ryż, najlepszy na rynku sos sojowy, produkowane specjalnie dla nas paluszki surimi, polskie warzywa czy też marynowane polędwice łososia, nad których recepturą pilnie czuwamy).

Założenie firmy i otwarcie Delikatesów Rybnych Lucky Fish w Krakowie. Rejestracja znaku towarowego Lucky Fish. Nawiązanie strategicznej współpracy z dwoma przetwórniami rybnymi: PPH MAN oraz  PPHU MANTA.

Rok 2009